Árjegyzék

A szolgáltatásaim árainak meghatározásánál a fő szempontok a piaci helyzet és az Ügyfelek igényeinek figyelembe vétele voltak a számomra. Éppen ezért olyan árakat határoztam meg a fordításaimért és korrektúrázásaimért, amelyek figyelembe veszik a nyelvi viszonylatokat, a tapasztalataimat ezeknek a nyelvek a területén, a fogyasztói igényeket, valamint a piaci helyzetet, és ezekből kiindulva barátságosnak és elfogadhatónak tartom őket. Győződjön meg róla Ön is!

Fordítások, korrektúrázás HU-SK kombinációban

12 Euro vagy 10 Euro/szabvány oldal

Fordítások, korrektúrázás HU-CZ kombinációban

14 Euro vagy 12 Euro/szabvány oldal

internetes webáruházak adminisztrációja

Ár megegyezés szerint. A fordítási és korrektúrázási árakat fentebb láthatja.

tudnivalók az árakkal kapcsolatban

A fordítások és korrektúrázások árai 1 szabvány oldalra vonatkoznak. 1 szabvány oldal 1800 leütésnek felel meg, szóközökkel együtt. Amennyiben a fizetés nem Euróban történik, 1 szabvány oldal ára a SZNB (Szlovák Nemzeti Bank) aktuális árfolyamával lesz kiszámolva.

felárak

Fordítás vagy korrektúrázás 12 órán belül - 30% felár, fordítás vagy korrektúrázás 24 órán belül 20% felár.

A feltüntetett felárak legfeljebb 5 oldalas fordítás vagy korrektúrázás esetén érvényesek!

Megsürgetett fordítás vagy korrektúrázás esetén kérem kedves Ügyfeleimet, hogy maradjanak az ésszerűség és a vállalhatóság keretein belül! Azokat a kéréseket, amelyek kívül esnek ezeken a kereteken, nem áll módomban teljesíteni. Köszönöm a megértést!

Fontos!

Az általam meghatározott árak nem képezik alku tárgyát! Az okát fentebb már tisztáztam. Bármi másban, ami az adott megbízáshoz kapcsolódik, megtaláljuk majd a közös hangot. Ezt megígérhetem Önnek!