Rólam

Mivel foglalkozom?

Dokumentumok, szövegek, leírások, weboldalak lefordítását vagy korrektúrázását vállalom, valamint internetes webáruházak adminisztrációjában nyújtok segítséget magyar, szlovák és cseh nyelven.

Miért pont én?

Magyar és a szlovák nyelven anyanyelvi szinten beszélek és írok. A cseh nyelv tekintetében pedig bő 10 éves tapasztalattal rendelkezem, amelyet több területről gyűjtöttem össze, és gyűjtöm mind a mai napig.

A munkáim során elengedhetetlennek tartom Ügyfeleim megelégedettségét, a pontosságot és a határidők betartását. Ügyfél-orientált múltamból kifolyólag nélkülözhetetlen tény számomra az is, hogy az elvállalt munkákat az Ügyfeleim elvárásainak megfelelően készítsem el.

milyen módon jut hozzá az elkészült anyaghoz?

Az elkészült fordításokat és korrektúrázásokat távúton vagy személyesen adom át (a vállalkozás székhelyén).

Mi a helyzet az érzékeny információkkal?

Számomra fontos a titoktartás, éppen ezért garanciát vállalok a munkáim során szerzett információk diszkrét kezelésére!

Ha netán hibát találok?

Ahogy fentebb említettem, egyik fő pozitív tulajdonságom a pontosság. Biztos lehet benne, hogy ha engem bíz meg egy munkával, az minden tekintetben a megbeszéltek alapján, az Ön elvárásainak megfelelően, és főleg jól fog elkészülni! Igyekszem hiba nélkül dolgozni, ám ha mégis problémát vagy hibát tapasztal az elvégzett munkában az átadást követően, ezt prioritásban és természetesen díjmentesen fogom kijavítani!

Pár dolog, amit még érdemes tudnia rólam, mielőtt engem választ:

  1. Számlaképes vagyok, és nem vagyok adófizető!

  2. Hivatali, jogi és törvényszéki fordításokkal, korrektúrázásokkal nem foglalkozom!

  3. Munkáim során az OmegaT és a Memsource fordítási segédprogramokat használom.

  4. Amennyiben ügyfélszolgálati kapcsolattartásban (is) igénybe kívánja venni a szolgáltatásaimat, örömömre fog szolgálni, de ezt a feladatot kizárólag elektronikus levelezés formájában tudom csak elvállalni!

  5. Szeretem a nyílt és egyenes beszédet! Éppen ezért a megegyezésünk minden pontját szigorúan be fogom tartani a megbízás során. Az esetleges megbeszélésre, egyezkedésre azonban csak a munka tényleges megkezdése előtt van lehetőség, vagy pedig az elvégzése után, illetve azután, hogy az érte megegyezett ár kifizetésre került! Leegyszerűsítve ez annyit jelent, hogy amennyiben a megállapodásunk megszületik, azt megkötjük és én ennek megfelelően megkezdem a munkát, a megállapodás bármelyik pontját már csak annak befejezése és kifizetése után lehet módosítani, egy új megállapodásban! Tisztesség, becsület, az ígéretek és megbeszéltek betartása....ez akár a mottóm is lehetne! Részemről egy megállapodás, legyen az akár írásos, akár szóbeli, megegyezik a "Kezet rá!" kifejezéssel. Ha Ön sem szereti a mellébeszélést, a találgatásokat, és ugyanúgy fontos Önnek egy megállapodás a szó szoros értelmében, mint nekem, tényleg a legjobb helyen jár!

  6. Számomra minden Ügyfelem ugyanolyan fontos, hiszen nélkülük ez az oldal teljesen értelmetlen lenne. Ebben a rohanó világban sokszor gondoljuk azt, hogy a időnknél nincs drágább, az igényünknél nincs lényegesebb, és másnak nem lehet valami ugyanolyan fontos vagy sürgős, mint nekünk. A gyakorlatban ez azonban nem így van. Várakozni senki sem szeret. Így hát az esetek döntő többségében mindenkinek minden sürgős, és mindent "tegnapra" szeretne. Természetesen tudomásul veszem ezt az általános problémát, és megértem az Ön helyzetét is, éppen ezért, hogy a fontossági sorrendet megbolygatva, Önt és a kérését a többi fontos munkám elé helyezzem, annak ára van, amelyről bővebben az Árjegyzék menüpont alatt olvashat.